Hoe anderen het werken met mij ervaren

De mindfulnesstraining was heel waardevol

‘Annika geeft op een hele prettige wijze mindfulnesstrainingen. Tijdens de training laat ze je in je waarde, neemt ze de tijd en ruimte om ervaringen met elkaar te delen, geeft nooit een oordeel. Immers alles is goed. Ik heb de training als heel zinvol ervaren, in een veilige omgeving. Iedereen zou zich zo’n training moeten gunnen en dan in het bijzonder met Annika als trainster’.

Marjo

5/5

Onze dochter ervaart vriendschappen beter

‘Door jouw coaching kan onze dochter de uitdagingen die ze op school en in haar vriendschappen ervaart beter en sneller emotioneel verwerken’.

BIBI

5/5

Mijn dochter en ik zoeken nu samen naar oplossingen

‘Ik kan en durf mijn dochter nu meer te vertrouwen, de gesprekken zijn opener en we zoeken nu samen naar een oplossen. Ze zoekt mij op als ze hulp nodig heeft’.

Roosmarij

5/5

Je daagde me uit, maar liet me niet vallen

‘Je hebt me weer laten geloven in mezelf toen ik dat niet meer kon. Dank je wel daarvoor! Zonder jou was dit me niet gelukt. Je daagde me uit maar liet me niet vallen’.

Cathy

5/5

Ik heb de (bege)leiding van Annika als zeer prettig ervaren.

‘Ik heb de eer gehad als een van de eerste deelnemers de 8-weekse Mindfulness training van te volgen. Ik heb de (bege)leiding van Annika als zeer prettig ervaren. Ze heeft een prettige stem om naar te luisteren, erg rustgevend. Ze laat je in je waarde en helpt je om negatieve gedachten om te denken en te relativeren. Ik merk dat ik elke dag nog de aangeleerde handvatten toepas die ik in de training van Annika heb geleerd. Ik kan eenieder aanraden om bij Annika de Mindfulness training te volgen’.

Jacqueline

5/5

Annika heeft ons en onze dochter goed geholpen

‘Annika heeft ons en onze dochter goed geholpen. De communicatie en flexibiliteit toen de zorgvraag voor onze dochter verzwaarde, was heel prettig. Je handelde in haar belang maar wel in samenspraak met ons. Dankjewel hiervoor.’

Thomas

5/5

Gaan we samen aan de slag?

Lees hier meer over mijn werkwijze. Wil je met mij aan de slag? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.