Mindfulness training & hoogbegaafdheid

Pieker je veel, slaap je slecht en lukt het je niet je gedachten een halt toe te roepen?

Mindfulness biedt je een helpende hand.

 

Training

Tijdens de 8 weken training leer je je aandacht richten. Je observeert wat je denkt, voelt en ervaart. Door je aandacht te trainen, brengt het je gedachten en gevoelens tot rust.

Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten in je denken en je doen.

Mindfulness is een praktische training die direct toepasbaar is, met oefeningen voor in het dagelijks leven. Niks zweverigs, maar vooral gaan doen.

De training bestaat uit theorie, gecombineerd met meditaties en lichte bewegingsoefeningen.

 

Workshop

Daarnaast kun je ook kiezen om een introductie-bijeenkomst te volgen. Je maakt in twee uur op een leuke en ontspannen manier kennis met mindfulness.

Tijdens deze bijeenkomst oefen je met diverse werkvormen, waaronder meditatie. Ook krijg je handvatten aangereikt over hoe je ‘meer mindful’ kunt leven op de momenten in het leven die er toe doen.

 

Beginnen?

Neem voor de mogelijkheden gerust contact op.

Mindfulness training & hoogbegaafdheid

Pieker je veel, slaap je slecht en lukt het je niet je gedachten een halt toe te roepen? Mindfulness biedt je een helpende hand. Tijdens de training leer je je aandacht richten. Je observeert wat je denkt, voelt en ervaart. Door je aandacht te trainen, brengt het je gedachten en gevoelens tot rust. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten in je denken en je doen. Mindfulness is een praktische training die direct toepasbaar is, met oefeningen voor in het dagelijks leven. Niks zweverigs, maar vooral gaan doen. De training bestaat uit theorie, gecombineerd met meditaties en lichte bewegings-oefeningen.

Ik verzorg introductie-bijeenkomsten waarin je op een leuke en ontspannen manier kennis maakt met mindfulness. Tijdens deze 2 uur durende bijeenkomst oefen je met diverse werkvormen, waaronder meditatie. Ook krijg je handvatten aangereikt over hoe je ‘meer mindful’ kunt leven op steeds meer momenten in het leven.

Neem voor de mogelijkheden gerust contact op