Ik help begaafde kinderen vaardigheden te leren door hen te inspireren en te ondersteunen.

Ik ga oplossingsgericht en positief te werk, ik nodig je uit om zelf te ervaren en te onderzoeken wat er voor jou werkt.

Mijn kind is begaafd

Oftewel: je kind is in vergelijking met leeftijdsgenoten echt anders.

Ik leer jou als ouder van een (hoog)begaafd kind om zelf expert te worden zodat je je kind zelf kan ondersteunen.

Mijn kind is begaafd

Oftewel: je kind is in vergelijking met leeftijdsgenoten echt anders.

Ik leer jou als ouder van een (hoog)begaafd kind om zelf expert te worden zodat je je kind zelf kan ondersteunen.

Hoe ik jouw kind kan ondersteunen:

Ik ga oplossingsgericht en positief te werk, ik nodig je uit om zelf te ervaren en te onderzoeken wat er voor jou mogelijk is. Je werkt zelf aan je eigen doelen. Ik ben oordeelloos en neutraal, eerlijk, transparant en menselijk EN ik ben alles behalve perfect. Als je afdwaalt, zorg ik voor structuur en focus op je doelen. Ik stel diepgaande vragen en doe suggesties om je te laten nadenken om je verder te helpen. De oplossingen en inzichten bedenk je zelf.

Ik laat je jouw belemmerende patronen zien  en gebruik metaforen, visualisaties om jou dat inzicht te geven dat je nodig hebt om tot een oplossing te komen. Je hebt het zelf te doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen verandering. Ik begeleid en help je waar ik kan. Ik loop een tijdje met je mee, zodat jij de tools in jouw rugzak kan stoppen en mee kan dragen gedurende je eigen leven. Om eruit te halen wanneer jij dit nodig hebt.