De wekelijkse Mindfulness training, geleid door mij als gecertificeerde VMBN categorie 1-trainer, biedt een unieke reis naar innerlijke rust en welzijn.

Waarom Mindfulness?

Het moderne leven kan hectisch zijn en stress is een alomtegenwoordig probleem. Mindfulness training helpt je de kracht van het nu te omarmen, stress te verminderen en een diepe connectie met jezelf te creëren. Ontdek de voordelen van mindfulness voor zowel je fysieke als mentale gezondheid.

Wat maakt een training bij mij uniek?

  • VMBN Categorie 1 Gecertificeerde Trainer: Als trainer ben ik erkend door de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en België, wat garant staat voor hoogwaardige en professionele begeleiding.
  • Vergoedingsopties: Investeer in je welzijn zonder extra kosten. Mijn training kan worden vergoed door zorgverzekeraars of werkgevers, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.
  • Flexibiliteit: Kies tussen individuele sessies of groepstrainingen, afhankelijk van jouw voorkeur en comfortniveau.
  • Startdata in onderling overleg: Ik begrijp dat je een druk schema hebt. Daarom plan ik de startdata van de training in overleg met jou, zodat het perfect past in jouw agenda.

Wat je kunt verwachten:

Diepgaande mindfulness oefeningen: Leer effectieve mindfulness-technieken die je in het dagelijks leven kunt toepassen via de MBCT/ MBSR methode die wetenschappelijk is onderzocht en effectief is gebleken.

Individuele aandacht: Als bevoegd trainer zorg ik voor een persoonlijke benadering, waardoor je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Saamhorigheidsgevoel: Ontmoet gelijkgestemden tijdens de groepssessies.

 

Hoe te beginnen:

  1. Gratis Consult: Neem contact op voor een gratis consult om te bespreken hoe mindfulness jou kan helpen.
  2. Vergoedingscontrole: Ontdek of je in aanmerking komt voor vergoeding door je zorgverzekering of werkgever.
  3. Kies Jouw Formaat: Beslis of je individuele sessies of groepstraining verkiest.
  4. Plan Jouw Startdatum: Wees de regisseur van je eigen welzijn en kies een startdatum die voor jou werkt.

 

Wacht niet langer. Investeer in je welzijn en ontdek de kracht van mindfulness. Neem vandaag nog contact met me op voor een gratis consult!