Ontdek de magie van etherische oliën speciaal voor HSP kinderen met deze voordeelbundel!

Annika

Herken je dit? Dat je kind doodmoe thuis komt van school, na een hele dag prikkels verwerken? De volle klas, de overweldigende geluiden – het kan een zware tol eisen van je kind. Thuis kan de ontlading soms behoorlijk intens zijn, met huilen, schreeuwen en boosheid als gevolg. Je hele gezin lijdt eronder, en als ouder loop je constant op je tenen, of zelfs op je laatste reserves.

Je wilt niets liever dan je hoogsensitieve kind begrijpen en vooral goed ondersteunen. Daarom is de Little Oilers Premium Starter Kit de perfecte keuze voor jou.

 

 

Deze voordeelbundel bevat niet alleen oliën uit de fantastische KidScents®-collectie, maar ook de populaire Feather the Owl Ultrasonic Diffuser. Samen vormen ze een bron van rust in menig HSP-gezin.

Wat maakt deze bundel zo geschikt voor hoogsensitieve kinderen? Ik leg het je graag even uit. 

De oliën zijn zorgvuldig samengesteld en hebben allen een fijne werking op het brein en het lichaam van je kind. Eén voor één bespreek ik ze graag met je.

 

Werking

* KidScents® DreamEase (5 ml)

Deze zorgvuldig samengestelde blend van etherische oliën helpt bij het creëren van een ontspannen sfeer en bevordert een diepe en rustgevende slaap.

 

* KidScents® Refresh (5 ml)

Refresh is een verkwikkende blend die helpt bij het verlichten van ongemak en de innerlijke balans herstelt.

 

* KidScents® GeneYus (5 ml)

Deze speciale blend is ontwikkeld om de mentale scherpte te bevorderen en helpt je hoogsensitieve kind zich te richten op belangrijke taken.

 

 

* KidScents® KidCare (5 ml)

Verzorg de huid van je hoogsensitieve kind met KidCare. Deze milde blend ondersteunt een gezonde huid en biedt de zorg die het nodig heeft.

 

* KidScents® TummyGize (5 ml)

Kalmeer de gevoelige buik van je kind met TummyGize. Deze zachte blend biedt verlichting bij spijsverteringsongemakken en bevordert een rustige buik.

 

Feather the Owl Ultrasonic Diffuser

Naast de krachtige kids oliën bevat deze set een ontzettend leuke diffuser met vele opties, zoals white noise, melodietjes natuurgeluiden en gekleurde lampjes. Hiermee creëer je een veilige en rustgevende sfeer in de slaapkamer van je kind.

 

 

AromaGlide Roller Fitment

Maak het aanbrengen van oliën eenvoudig met de rollerbal-top die je bevestigt op een van de flesjes. 

 

Catalogus

Ontdek het volledige assortiment van Young Living en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die etherische oliën bieden voor de ondersteuning van hoogsensitieve kinderen.

 

Jouw voordeel

De totale waarde van deze bundel bedraagt normaal gesproken € 308,63. Maar vanaf vandaag heb je de  mogelijkheid om de Little Oilers Premium Starter Kit te kopen voor slechts € 199,00!

Geef jouw hoogsensitieve kind rust en geborgenheid met de Little Oilers Premium Starter Kit. Wacht niet langer! Bestel vandaag nog en ontdek de zorgzame kracht van etherische oliën.

Klik hieronder om jouw Little Oilers Premium Starter Kit te bestellen en jouw hoogsensitieve kind de ondersteuning te geven die het verdient.

 

[Bestel nu]

 

Maar wacht…

Er er is nog meer voor jou als koper van de Little Oilers Premium Starter Kit. Naast de ongelooflijke waarde van de kit zelf, ontvang je ook nog de volgende GRATIS bonussen:

* 1 maand lang wekelijks 1-op-1 coaching

Als koper van deze bundel krijg je exclusieve toegang tot persoonlijke begeleiding van mij gedurende één maand. Samen zullen we jouw vragen beantwoorden, je begeleiden bij het gebruik van de oliën en je helpen om het maximale uit je Premium Starter Kit te halen. Dit alles vanuit het comfort van je eigen huis, via online coaching.

* Toegang tot de online community

Word lid van onze bruisende online community, waar je kunt verbinden met gelijkgestemde olieliefhebbers. Ontvang waardevolle tips, tricks en masterclasses die je op je gemak kunt bekijken. Leer van anderen, deel je ervaringen en leer van elkaar.

* Welkomstpakket

Om je helemaal in de stemming te brengen en je te verwelkomen in de wereld van etherische oliën, ontvang je een super leuk welkomstpakket boordevol wannahaves. Dit pakket bevat verrassende extraatjes die je zullen inspireren en je ervaring met de oliën nog leuker maken.

 

 

Met deze bonussen zorg ik ervoor dat je niet alleen de oliën in handen krijgt, maar ook de kennis, ondersteuning en inspiratie om optimaal te profiteren van je voordeelbundel.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de beslissing om de sfeer in je huis een positieve boost te geven en ook nog eens je kind te ondersteunen met deze geweldige bundel.

Bestel nu en ontvang niet alleen de Little Oilers Premium Starter Kit met Diffuser, maar ook al deze fantastische bonussen!

Klik hieronder om jouw voordeelbundel en de GRATIS bonussen te bestellen.

*Opmerking: De verkoopprijs is geldig tot augustus 2023.

 

Kids voordeelbundel

Speciaal voor de kinderen NU slechts 199,-

Gerelateerde blogs